Verhuisbedrijf

Verhuiskosten

Studenten

links

checklist

Inpakken

meer informatie

Verhuisdozen

Verhuizen: INPAKKEN

Verhuizen: Inpakken

 

Verhuizen Er komt veel kijken bij een verhuizing. Door gebrek aan ervaring of tijd kunnen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Om u te helpen vindt u hier handige tips om het verhuizen zo makkelijk mogelijk te maken. Ook bieden wij u een handige checklist.

 

Verhuizen van stoffen: kleding, gordijnen en kleden

Inpakken in schone verhuisdozen of lege bureauladen.

 

Verhuizen van spiegels en schilderijen

Informeer uw verhuisbedrijf als u kostbare spiegels of schilderijen bezit.

 

Verhuizen glas en servies

Het inpakken van glaswerk en servies doet u het best door dit apart in papier of kranten te verpakken voordat u ze in verhuisdozen stopt. Zwaar servies onder in een verhuisdoos. Zet breekbaar  glaswerk bij voorkeur rechtop in een verhuisdoos. Gebruik handdoeken of kleding om breekbare spullen schokbestendig af te dekken. Vermeld de inhoud op de dozen.

Verhuizen (gloei)lampen

Rol snoeren op en zet ze vast met bijvoorbeeld tyrips. Verwijder gloeilampen en grote kappen. Gebruik keukenrol om deze in te pakken omdat kranten kunnen afgeven op lichtgekleurde stoffen.

 

Klokken verhuizen

Grote klokken kunt u door een verhuizer laten inpakken. Als u er voor kiest om dat zelf te doen adviseren wij u de slingers te verwijderen of solide vast te zetten.

 

Computers en elektrische apparatuur verhuizen

Voor het inpakken van waardevolle elektronische apparaten dient u bij voorkeur de originele verpakking te gebruiken. Gebruik, als u de originele verpakking niet heeft bewaard, dozen met  beschermende materialen, zoals lakens.

 

Verhuizen licht ontvlambare en brandbare goederen

Deze spullen mogen niet worden ingepakt. Temperatuur en druk verandering kan lekkage of nog erger een explosie veroorzaken. Als u deze spullen inpakt en ze schade aan uw spullen of personen veroorzaken dan zou u daarvoor aansprakelijk gesteld kunnen worden.

 

 

Medicijnen

Plak de doosjes goed dicht. Draag, indien nodig, medicijnen bij u tijdens de verhuizing.

 

 

Gereedschappen

Verwijder benzine of andere brandstoffen uit gereedschappen (verhuis geen brandbare materialen.